snakk ITALIENSK nå

Du kan nå snakke med en av våre dyktige italiensklærere innen 60 sekunder. Test deg selv i muntlig italiensk og få gode råd på hva du må jobbe mer med. 

Italiensklinjen

Pris per. minutt er kr. 20,-.

Du kan velge å ringe til første lærer som svarer eller du kan velge å kunne ringe en spesifikk lærer under. 

Italiensklærere

Sjekk våre italiensklærere under. Om du ønsker å ringe en spesifikk lærer så noter deg tallkoden for læreren. Brukerkaraktereren baserer seg på alle brukere som har snakket med læreren i 5 minutter eller mer. Den oppdateres hver mandag. 

Tom Bruno Mirto

Jeg er 100% tospråklig og har skolegang både fra Norge og Italia Som italiensklærer har jeg snart 20 års erfaring med undervisning til nordmenn. Jeg fører kurs på alle nivåer og kan svare på stort sett alt innen italiensk grammatikk.

Brukervurdering:
5/5

Om Språktelefonen

Språktelefonen er en felles tjeneste for selvstendige språklærere som er beredt til å hjelpe deg videre med din språkutvikling. Du kan enkelt teste dine språkferdigheter ved å ringe ønsket språklinje og prøve deg på en samtale og få veiledning på hva du må jobbe mer med.

Betaling blir trukket fra din telefonregning. Pris. per minutt er kr. 20,-. 

Den tekniske løsningen til Språktelefonen er utviklet av Dinegen.no (eies av Veripolis AS) og nettsiden Språktelefonen.no eies av Agenturer AS som har agenturet på telefontjenesten. 

Dine fordeler