Lær spansk nå

Du kan nå snakke med en av våre dyktige spansklærere innen 60 sekunder. Test deg selv i muntlig spansk og få gode råd på hva du må jobbe mer med. 

Spansklinjen Spansk

Pris per. minutt er kr. 20,-.

Du kan velge å ringe til første lærer som svarer eller du kan velge å kunne ringe en spesifikk lærer under. 

Spansklærere

Sjekk våre spansklærere under. Om du ønsker å ringe en spesifikk lærer så noter deg tallkoden for læreren. Brukerkaraktereren baserer seg på alle brukere som har snakket med læreren i 5 minutter eller mer. Den oppdateres hver mandag. 

Cecilie Solar

Namnet mitt er Cecilie Solar, Eg har snakka spansk heile livet og norsk sidan eg var 20. Eg har undervist i spansk sidan 2004 på ulike nivå. I det siste har eg undervist vaksne. Eg har tolka mellom norsk og spansk for politiet, sjukehus, fagforeiningar og private. Ringer du, då får du svar om språket, ordforråd, grammatikk og vendingar, samfunn og kommunikasjon på individnivå.

Brukervurdering:
5/5

Om Språktelefonen

Språktelefonen er en felles tjeneste for selvstendige språklærere som er beredt til å hjelpe deg videre med din språkutvikling. Du kan enkelt teste dine språkferdigheter ved å ringe ønsket språklinje og prøve deg på en samtale og få veiledning på hva du må jobbe mer med.

Betaling blir trukket fra din telefonregning. Pris. per minutt er kr. 20,-. 

Den tekniske løsningen til Språktelefonen er utviklet av Dinegen.no (eies av Veripolis AS) og nettsiden Språktelefonen.no eies av Agenturer AS som har agenturet på telefontjenesten. 

Dine fordeler